Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov.

Naša spletna stran uporablja spletne piškotke, ki z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje shranijo vaše prednostne izbire in druge informacije, spremljajo obiskanost spletne strani ter omogočajo deljenje vsebine prek družbenih omrežij.

Z uporabo naše spletne strani in strinjanjem z našo politiko spletnih piškotkov, soglašate, da Ecobeton d.o.o. uporabi piškotke v skladu s pogoji poslovanja. Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih ob vašem obisku tega spletnega mesta naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo vašo napravo, ko se z njo vrnete na naše spletno mesto, ter na ta način omogočimo boljše delovanje in uporabo spletnega mesta.

Ecobeton d.o.o. na spletni strani uporablja piškotke za naslednje namene:

Google piškotki

Ecobeton d.o.o. uporablja Google Analytics za analizo obiskanosti spletne strani. Google Analytics generira statistične in druge informacije o uporabi spletne stranis pomočjo piškotkov, ki so shranjeni na računalniku uporabnikov. Informacije zbrane v povezavi z našo spletno stranjo so uporabljene za pripravo poročil o uporabi in obiskanosti spletne strani. Na kratko, to so naloge, ki jih omogočajo Google piškotki:

Google shrani in uporabi te informacije za 30 minut - 2 leti, odvisno od vrste piškotka. Politika zasebnosti podjetja Google vam je na voljo na: http://www.google.com/privacypolicy.html

Zavrnitev piškotkov

Večina brskalnikov vam omogočajo zavrnitev piškotkov. Blokiranje piškotkov bo imelo negativen vpliv na uporabnost nekaterih spletnih strani.

Za več informacij o Ecobeton d.o.o. politiki zasebnosti in ostalih tovrstnih informacijah, ali če želite, da izbrišemo vse podatke o vas, nas kontaktirajte tukaj.